Grafmonumenten, Grafzerken, Urnamenten - Graniet, Marmer, Cort-tenstaal , Versteend Hout en Glas

 
U heeft onlangs afscheid moeten nemen van een dierbare en wilt uw gevoel graag op passende wijze vormgeven in een persoonlijke herinnering op het graf. Een blijvend symbool van verbinding. Graag willen we u daarbij helpen.

Wij maken, onderhouden en restaureren al meer dan 35 jaar grafmonumenten in duurzaam natuursteen, RVS, cor -ten staal, glas en/of versteend hout. De monumenten worden in eigen steenhouwerij door ons gemaakt en op vakkundige wijze geplaatst. We regelen alles voor u, ook richting Gemeente en begraafplaats. Op deze website geven wij u een indruk van de mogelijkheden. Voor een compleet overzicht en persoonlijk advies nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze toonkamers en modellen tuin.

Wij zijn open van maandag t/m vrijdag vanaf 08.00 uur tot 16.30 uur.
Ook buiten deze tijden en op zaterdag maken wij graag een afspraak met u.

Webshop  Om ruimte te maken voor nieuwe monumenten voor onze showroom en modellen tuin bieden wij enkele modellen tegen een scherpe prijs aan. 

Levertijd :  4 weken uit voorraad en webshop , indien monument besteld moet worden 10-12 weken. Wij plaatsen grafstenen niet alleen  in Harderwijk, Ermelo, Nunspeet, Putten, Lelystad, Zeewolde maar door heel Nederland, onder ander Amsterdam, Amersfoort, regio Epe,  begraafplaatsen Apeldoorn en Beekbergen.

Berichten van cliënten

https://www.facebook.com/pg/grafstenen/reviews/

 
Hieronder een slider van een aantal geplaatste stenen door ons bedrijf.